تبلیغات کلیکی و کسب در آمد لطفا کلیک کنید برای حمایت از ما

جستجو در کل مطالب این وبلاگ

۱۳۸۸ شهریور ۲۲, یکشنبه

راهنمای مادران شاغل برای تغذيه کودکان


آگوست 9, 2009 روی 2:00 ب.ظ · طبقه بندی شده زیر مادران, کودک and tagged: , , , ,
۱ – ترويج تغذيه با شيرمادر براي کارفرمايان و محيط هاي کار يک ضرورت مهم است زيرا :
زنان بخش مهمي از نيروي کار جامعه را تشکيل مي دهند .
بسياري از زنان ، اشتغال به کار و فعاليت هاي اجتماعي را با وظيفه مادري خود ادغام مي کنند .
مطالعات نشان داده است که بازگشت به کار، ‌دليل عمده اي براي از شيرگيري زودرس و روش هاي نامطلوب تغذيه شيرخواران است .
۲- حمايت از تغذيه با شيرمادر براي کارفرمايان مزايايي دارد از جمله :
کاهش تغيير و تعويض کارکنان در نتيجه افزايش احتمال بازگشت مادر به سرکار
کاهش استخدام و هزينه هاي بازآموزي کارکنان
بهتر شدن شرايط کار
ايجاد احساس و تصور حرفه اي مثبت
کاهش غيبت کارکنان
۳ – شرايط دوشيدن شير ،‌ ذخيره و حمل و نقل آن
روشهاي استفاده از پمپ هاي شيردوشي دستي يا الکتريکي يا دوشيدن با دست را بياموزيد .
مکان مناسب جهت دوشيدن شير را انتخاب کنيد . مکان بايد اتاق خصوصي و تميز باشد .
شيردوشيده شده را مي توان در يخچال يا فريزر يا در فلاسک يخ براي چند ساعت مي توان نگهداري کرد .
شيردوشيده شده را در ظروف درب دار شيشه اي يا پلاستيکي يا کيسه هاي شير ذخيره کنيد .
حمل و نقل شير بايد در ظرف فلاسک يخ حمل گردد .
۴ – هر بار چه مقدار شيربايد دوشيده شود ؟
شيرتان را هر مقدار که مي توانيد بدوشيد . يک کودک شيرمادر خوار معمولاً نياز به حدود ۱۵۰CC ( سه چهارم فنجان بزرگ ) شيرمادر به ازاء هر کيلوگرم وزن بدن در ۲۴ ساعت دارد اما اين نياز متفاوت است . براي مثال اگر وزن کودک ۵/۵ کيلوگرم باشد و ۸ بار در روز تغذيه شود و شما براي ۲ بار تغذيه در روز از او دور باشيد ، نياز به دوشيدن حدود ۲۰۰ CC ( يک فنجان بزرگ ) شير يا ۲ بار دوشيدن به مقدار ۱۰۰CC ( نصف فنجان ) شير داريد .
۵ – مدت زمان نگهداري شير دوشيده شده چقدر است ؟
گر دوشيدن و جمع آوري شير در شرايط کاملاً بهداشتي انجام شده باشد ۴۸ ساعت در يخچال ، ۲ هفته در جايخي يخچال ،‌۳ ماه در قسمت فريزهاي خانگي ، ۱۲-۶ ماه در فريزر عميق ( صنعتي )
۶ -اطلاعاتي که بايد به مراقب کودک درباره شيردوشيده شده داده شود
ذوب کردن شير منجمد به آهستگي : مراقب کودک بايد ظرف شير دوشيده شده را در داخل آب ولرم يا گرم (‌ نه آب جوش ) قرار داده و ذوب نمايد و قبل از مصرف آن را به آرامي تکان دهد . از ماکروفر نبايد استفاده نمايد .
استفاده از فنجان : شيرمادر را به وسيله فنجان يه شيرخوار بدهد و از بطري استفاده نکند . استفاده از بطري و گول زنک مشکلاتي را براي شيردهي مادران و سلامت کودکان فراهم مي کند .
شيردوشيده شده ذوب شده را مي تواند در يخچال نگه دارد اما نبايد آن را دوباره منجمد نمايد و اگر ظرف ۲۴ ساعت مصرف نشد آن را دور بريزد .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر