تبلیغات کلیکی و کسب در آمد لطفا کلیک کنید برای حمایت از ما

جستجو در کل مطالب این وبلاگ

در حال بارکردن…

ه‍.ش. ۱۳۸۸ شهریور ۲۲, یکشنبه

راهنمای مادران شاغل برای تغذيه کودکان


آگوست 9, 2009 روی 2:00 ب.ظ · طبقه بندی شده زیر مادران, کودک and tagged: , , , ,
۱ – ترويج تغذيه با شيرمادر براي کارفرمايان و محيط هاي کار يک ضرورت مهم است زيرا :
زنان بخش مهمي از نيروي کار جامعه را تشکيل مي دهند .
بسياري از زنان ، اشتغال به کار و فعاليت هاي اجتماعي را با وظيفه مادري خود ادغام مي کنند .
مطالعات نشان داده است که بازگشت به کار، ‌دليل عمده اي براي از شيرگيري زودرس و روش هاي نامطلوب تغذيه شيرخواران است .
۲- حمايت از تغذيه با شيرمادر براي کارفرمايان مزايايي دارد از جمله :
کاهش تغيير و تعويض کارکنان در نتيجه افزايش احتمال بازگشت مادر به سرکار
کاهش استخدام و هزينه هاي بازآموزي کارکنان
بهتر شدن شرايط کار
ايجاد احساس و تصور حرفه اي مثبت
کاهش غيبت کارکنان
۳ – شرايط دوشيدن شير ،‌ ذخيره و حمل و نقل آن
روشهاي استفاده از پمپ هاي شيردوشي دستي يا الکتريکي يا دوشيدن با دست را بياموزيد .
مکان مناسب جهت دوشيدن شير را انتخاب کنيد . مکان بايد اتاق خصوصي و تميز باشد .
شيردوشيده شده را مي توان در يخچال يا فريزر يا در فلاسک يخ براي چند ساعت مي توان نگهداري کرد .
شيردوشيده شده را در ظروف درب دار شيشه اي يا پلاستيکي يا کيسه هاي شير ذخيره کنيد .
حمل و نقل شير بايد در ظرف فلاسک يخ حمل گردد .
۴ – هر بار چه مقدار شيربايد دوشيده شود ؟
شيرتان را هر مقدار که مي توانيد بدوشيد . يک کودک شيرمادر خوار معمولاً نياز به حدود ۱۵۰CC ( سه چهارم فنجان بزرگ ) شيرمادر به ازاء هر کيلوگرم وزن بدن در ۲۴ ساعت دارد اما اين نياز متفاوت است . براي مثال اگر وزن کودک ۵/۵ کيلوگرم باشد و ۸ بار در روز تغذيه شود و شما براي ۲ بار تغذيه در روز از او دور باشيد ، نياز به دوشيدن حدود ۲۰۰ CC ( يک فنجان بزرگ ) شير يا ۲ بار دوشيدن به مقدار ۱۰۰CC ( نصف فنجان ) شير داريد .
۵ – مدت زمان نگهداري شير دوشيده شده چقدر است ؟
گر دوشيدن و جمع آوري شير در شرايط کاملاً بهداشتي انجام شده باشد ۴۸ ساعت در يخچال ، ۲ هفته در جايخي يخچال ،‌۳ ماه در قسمت فريزهاي خانگي ، ۱۲-۶ ماه در فريزر عميق ( صنعتي )
۶ -اطلاعاتي که بايد به مراقب کودک درباره شيردوشيده شده داده شود
ذوب کردن شير منجمد به آهستگي : مراقب کودک بايد ظرف شير دوشيده شده را در داخل آب ولرم يا گرم (‌ نه آب جوش ) قرار داده و ذوب نمايد و قبل از مصرف آن را به آرامي تکان دهد . از ماکروفر نبايد استفاده نمايد .
استفاده از فنجان : شيرمادر را به وسيله فنجان يه شيرخوار بدهد و از بطري استفاده نکند . استفاده از بطري و گول زنک مشکلاتي را براي شيردهي مادران و سلامت کودکان فراهم مي کند .
شيردوشيده شده ذوب شده را مي تواند در يخچال نگه دارد اما نبايد آن را دوباره منجمد نمايد و اگر ظرف ۲۴ ساعت مصرف نشد آن را دور بريزد .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر