مصرف سيب در دوران بارداري خطر ابتلاي نوزاد به بيماري آسم را در سنين كودكي كاهش ميدهد.
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
نتايج مطالعات جديد از سوي پزشكان حاكي از آن است كه مصرف سيب در دوران بارداري خطر ابتلاي نوزاد به بيماري آسم را در سنين كودكي كاهش ميدهد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نتايج تحقيقات جديد نشان ميدهد مادراني كه در دوران بارداري سيب ميخورند ميتوانند از كودكشان در برابر ابتلا به آسم در دوران كودكي محافظت كنند.
دراين پژوهش استثنايي، رژيم غذايي نزديك به 2000 زن باردار و تاثيرات رژيم غذايي آنها در دوران بارداري بر روي رشد مجاري تنفسي در كودكان آنها تا سن 5 سالگي پس از تولد مورد بررسي قرار گرفته است.
گفتني است، در اين بررسي انواع زيادي از مواد غذايي كه در دوران بارداري توسط مادران مصرف ميشوند، آزمايش شدهاند.
نتايج مطالعات نشان داد كه از بين تمام مواد غذايي آزمايش شده تنها سيب اين خاصيت را دارد و ميتواند اين نقش محافظتي را ايفا كند.
اين تحقيقات از سوي محققان موسسات پزشكي در هلند و اسكاتلند صورت گرفته است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر